Een eerste selectie gebeurt op basis van CV. Nadien volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende en iemand van HR. Voor sommige functies (bv. psycholoog) kan er een tweede gesprek volgen met een directielid. Op basis van deze gesprekken nemen we een beslissing om iemand aan te werven.

Voor leidinggevenden en beleidsondersteunende functies voorzien we steeds een assessment centrum bij een externe partner. Nadien volgt nog een gesprek met de algemeen directeur.

Bij de selectie van afdelingshoofden en therapeutisch coördinatoren volgt na het assessment centrum een gesprek met de huidige leden van het kernteam van de afdeling waarvoor je solliciteert. Finaal vindt een gesprek plaats met de algemeen directeur en de hoofdarts.

Solliciteerde je spontaan? Dan kijken we of jouw sollicitatie aansluit bij één van onze openstaande vacatures. Is dit niet het geval, dan brengen we jou zo snel mogelijk op hoogte. In het andere geval nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens alle fases van de selectieprocedure proberen we je zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het resultaat. We voorzien steeds de mogelijkheid tot het geven van feedback omtrent onze beslissing.

Als bij ons solliciteert dan bewaren wij jouw gegevens gedurende vijf jaar in onze werfreserve. Mogelijks nemen we opnieuw contact op indien er zich een vacature stelt die overeenstemt met jouw profiel en verwachtingen.